Şarkı Sözleri,Sitemize Hoş Geldiniz,10 Aralık 2016

Göksel Demirpençe

Göksel Demirpençe

Göksel Demirpençe Biyografi,

1971 İstanbul
Göksel Demirpençe
Türk şarkıcı, besteci ve söz yazarı.

1971 doğumlu, 1977 ve 1982 yılları arasında Suadiye’de Mehmet Karamancı İlkokulunda okudu. 1988 yılında girdiği Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümü’nde eğitimini sürdürürken solfej ve şan dersleri almaya başladı. 1991 yılında eğitimini bırakarak profesyonel olarak müziğe yöneldi. Birçok sanatçıya vokalist olarak eşlik etti. 3 Eylül 1997’de çıkan Yollar albümü ve albümün çıkış parçası Sabır ile tanındı. İkinci albümü olan ve kendi beste ve sözlerine daha çok yer verdiği Körebe’yi 4 Ekim 2001 tarihinde hazırladı. 29 Mayıs 2003’te Söz Ver, 13 Mart 2005’te Arka Bahçem albümleri yayınlandı.

Sanatçı, son olarak 13 Nisan 2007’de 5. albümü “Ay’da Yürüdüm” albümünü çıkardı.

Diskografi
1997 3 Eylül 1997 Yollar
2001 4 Ekim 2001 Körebe
2003 29 Mayıs 2003 Söz Ver
2005 13 Mart 2005 Arka Bahçem
2007 13 Nisan 2007 Ay’da Yürüdüm

Sanatçıya Ait Eserler

*